miércoles, 24 de octubre de 2012

Big Draw 2012




Diumenge va ser un dia genial. Un parèntesis en la rutina per omplir els carrers de colors, taques i línies. La tercera edició del Big Draw, la festa del dibuix que organitza el Museu Picasso va ser un èxit. Any rere any aquesta proposta va superant-se i consolidant-se. El taller Cara a Cara realitzat des de L'Associació professional d'Il·lustradors de Catalunya APIC va gaudir d'una enorme participació. Un munt de gent, infants i adults, varen crear un mar de màscares que van omplir de color i alegria el passeig Picasso. La creativitat dels participants va ser increïble així com l'entusiasme que varen mostrar.


L'equip d'il·lustradors que varem dirigir el taller, Pep Boatella, Iratxe López de Munáin, Marta Viader i François Pagès varem quedar plenament satisfets amb l'activitat i en nom de L'equip aprofito per donar les gràcies al Museu Picasso, l'APIC i sobretot a tots aquells que vareu venir a dibuixar. Ja han passat tres dies des de diumenge però el somriure que em va quedar dibuixat a la cara trigara molt en esborrar-se'm.


MOLTES GRÀCIES









1 comentario:

Teresa Giménez Pous dijo...

Enhorabona. Un éxit ben merescut

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons