lunes, 4 de abril de 2011

La venedora de llumins


Aquesta imatge és de fa una mica, concretament de desembre del 2009. Dins del marc d'activitats del mercat d'art jove de Sant Boi. Vaig tenir la sort de viure la experiència d'il·lustrar en públic conjuntament amb sis il·lustradors més. Cada il·lustrador tenia que fer una imatge sobre un conté tradicional capgirant els desfasats valors que transmeten, sobretot de caire sexista.  El conte que havia de il·lustrar era la venedora de llumins, una nena orfe que es explotada venent llumins al carrer mentre es mort de fred i amb la por d'encendre'ls dons la patrona li faria pagar dur. La nena es mort de fred. Per sort vaig poder donar-li la volta i la nena desprès d'acomiadar-se "calorosament" de la patrona te l'oportunitat de tirar endavant, aprendre, créixer i no tenir que seguir els seus somnis en la flama d'un llumí.

El il·lustradors que varen participar son:  



Podeu veure el conjunt cada obra i alguna foto de la fira al blog del Sr. Plastiko:



Aprofito per donar les gràcies, amb una mica de retràs, al Jordi Borrás ja que és qui va donar-me l'oportunitat de participar a la fira! 

No hay comentarios:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons